2020 yılı Bahar Dönemi Acil Tıp Yeterlik Sınavı’nın “1. Aşaması- Bilgi Değerlendirme Sınavı (Yazılı Sınav)” Duyurusu ve Posteri

Değerli Meslektaşlarımız,

Ulusal Yeterlik Kurulu’nun verdiği yetki ile Acil Tıp Yeterlik Kurulu Sınav Komisyonu tarafından düzenlenecek olan 2020 yılı Bahar Dönemi Acil Tıp Yeterlik Sınavı’nın “1. Aşaması- Bilgi Değerlendirme Sınavı (Yazılı Sınav)” 4 Nisan 2020 Cumartesi günü yapılacaktır. Yazılı sınava tüm acil tıp uzmanları ile acil tıp uzmanlık eğitiminin son yılında olan tıpta uzmanlık öğrencileri katılabilecektir. 2020 Bahar Dönemi sınavına katılmak isteyen meslektaşlarımızın gerekli belgelerle Acil Tıp Yeterlik Kurulu Sınav Komisyonu’na e-posta göndererek (ATYK.Sinav@gmail.com) başvurmaları gerekmektedir. Acil Tıp Yeterlik Sınavı hakkında detaylı bilgiye www.aciltipyeterlik.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Doç. Dr. Özge Duman Atilla
Acil Tıp Yeterlik Kurulu
Yürütme Kurulu Sekreteri

2020 yılı Bahar Dönemi –
Acil Tıp Yeterlik Sınavı- 1. Aşama- Bilgi Değerlendirme Sınavı (Yazılı Sınav)
Tarih : 4 Nisan 2020 Cumartesi
Saat : 13:00-15:30
Yer : Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesi, Yeşil Amfi, Ankara

Başvuru için gerekli belgeler

  1. Acil Tıp Yeterlik Sınavı Yazılı Sınav Başvuru Formu
  2. Ek belgeler:
    a. Acil Tıp Uzmanlık Belgesi fotokopisi
    b. E-Devlet nüfus kayıt örneği,
    c. Acil Tıp Uzmanı olarak kurum onaylı çalışma belgesi, Acil tıp asistanları için Acil Tıp Uzmanlık Eğitiminin son yılında olduğunu belgeleyen Acil Tıp asistanlığına başlangıç tarihi ve asistanlık yaptığı Kurum Yöneticisi veya Eğitim Sorumlusu tarafından onaylanmış belge.
    d. Bu belgeler Sınav Komisyonu tarafından incelenir ve uygun bulunanlara sınava girme hakkı verilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*