Acil Tıp Yeterlik Belgesi yenileme işlemleri

Değerli Meslektaşlarımız,
Acil Tıp Yeterlik Kurulu (ATYK) Yeterlik Belgesi geçerlik süresi dolmak üzere olan (-özellikle sınavsız bir defaya mahsus 5 yıl geçerli belge almış ve süreleri 2023 yılı Haziran ayında dolacak adayların), “ATYK Yönergesinin Altıncı Bölüm:Yeniden Belgelendirme Süreçleri Hakkında Usul ve Esaslarını İçeren Maddeler” kapsamında yeniden belgelendirme için başvuru yapmaları gerekmektedir.
08.06.2018 tarihi itibarı ile bir kereye mahsus sınavsız belge almaya hak kazanan acil tıp uzmanlarının belge geçerlik son tarihinden sonra en geç 20 (yirmi) gün içinde;
• ATYK Yeniden Belgelendirme İçin Başvuru Kriterleri ve Puan Tablosu’na uygun şekilde
• ATYK Yeniden Belgelendirme Değerlendirme Tablosu’nu doldurarak
• ATYK Yeniden Belgelendirme Başvuru Dilekçesi ile
ATYK Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden ATYK Yürütme Kurulu Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir. Gerekli belge ve formlara Resertifikasyon sayfasından ulaşabilirsiniz.

Başvuru Dilekçesi info@aciltipyeterlik.org adresine de gönderilmelidir.

Ek açıklama: Yeniden Belgelendirme için belirlenen kriterleri karşılayamayan meslektaşlarımız “Süreç Şeması” ile “Başvuru Kriterleri ve Puan Tablosunda” belirtildiği şekilde ek süre talebinde bulunabilirler.
Her türlü sorunuz için info@aciltipyeterlik.org adresine ulaşabilirsiniz. Bilgi maili ve ekler kayıtlı mail adreslerinize gönderilmiştir.

Saygılarımızla.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*